Stiftere

Anne Gaardmand
Direktør

Anne står bag både VaneCoach™-modellen og DART®-redskabet til behandling af overspisning, sammen med et væld af konkrete værktøjer til madro, mindre overspisning og mere livsglæde.

Anne underviser selv på VaneCoach-uddannelsen, OverspisningsModulet og VaneTerapeut-uddannelsen – og på flere workshops.

Morten Elsøe
Morten Elsøe
Direktør

Morten har i en årrække været en markant stemme i sundhedsdebatten, hvor han bekæmper misinformation i medierne og hjælper danskerne til at fokusere på det, der giver mening.

Morten underviser på VaneCoach-uddannelsen, OverspisningsModulet og VaneTerapeut-uddannelsen.

Heidi Isager

Har du spørgsmål?

Heidi sidder klar til at svare på mailen kontakt@MadroInstituttet.dk

Medarbejdere og faste undervisere

Anne Elsøe
Anne Elsøe
Madro for børn

Anne bidrog til tilblivelsen af MADRO-bogen, blandt andet ved at teste redskaberne deri på sine egne børn. Efter udgivelsen overtog Anne alt, der havde med børn og familier at gøre, og har siden vejledt familier i mere madro, holdt foredrag og udviklet undervisningsmateriale til folkeskolen.

Anne er gift med Morten.

Parnian Yaghoubi
Kropsro, recovery

Parnian har tidligere arbejdet hos Landsforeningen mod Spiseforstyrrelser og Selvskade og i Socialpsykiatrien for svære spiseforstyrrelser.

I dag er hjælper hun som selvstændig voksne til mere madro og kropsro efter en spiseforstyrrelse. Hun afholder workshops og foredrag om recovery efter en spiseforstyrrelse.

Heidi Isager
Administration

Heidi er MadroInstituttets “blæksprutte”. Hun står for generel planlægning, økonomi og kommunikation med kursister – og hjælper med at gribe alle de bolde, som vi andre ofte taber.

Heidi arbejder desuden selvstændigt som VaneCoach med fokus på familier og udgav i 2022 bogen “Madpakker med madro”.

Kris Lorenzen
Kris Lorenzen
Specialkonsulent, kurser

Kris er professionsbachelor i ernæring og sundhed og uddannet VaneCoach fra det allerførste hold i 2016. Siden da har hun arbejdet tæt sammen med Morten Elsøe og Anne Gaardmand.

Kris yder faglig sparring og evaluering af undervisning – og hjælper med at forbedre eksisterende kurser og udvikle nye.

Matilde Gunge
Underviser

Matilde er oprindeligt professionsbachelor i human ernæring, og er i dag selvstændig Vane- og OverspisningsCoach i Nordjylland. Efter masser af praktiske erfaringer med klienter og løbende sparring med Morten Elsøe og Anne Gaardmand er Matilde i dag fast underviser på VaneCoach-uddannelsen.

Matilde er desuden uddannet indenfor den terapeutiske retning ACT.

Sarah Frostholm
Sarah Frostholm
Kursusansvarlig, KBH

Sarah er uddannet cand. scient. i human ernæring, Vane- og OverspisningsCoach. Hun har det primære ansvar for afholdelsen af MadroInstituttets kurser i København og arbejder til daglig som administrativ medarbejder og konsulent, hvor hun især assisterer Anne Elsøe i udviklingen af kurser og materiale til Madro for børn.

Sarah har desuden selv klienter hos MadroInstituttet i København.

Ginta Frempong
Kursusansvarlig, Aarhus

Ginta har i mange år lidt af tvangsoverspisning. Efter behandling blev hun Vane- og OverspisningCoach og har arbejdet som specialist hos Sundhedscenter Kolding på deres projekt “Ligevægt”. Ginta har det primære ansvar for afholdelsen af MadroInstituttets kurser i Aarhus.

Ginta arbejder desuden som selvstændig OverspisningsCoach.

Eksterne undervisere

Karsten Abel
Karsten Abel
Psykolog

Karsten er selvstændig psykolog, efteruddannet inden for Acceptance & Commitment Therapy (ACT) og mindfulness. Han er fast underviser ved Kognitiv Terapi Center Aarhus og arbejder desuden med supervision.

Karsten underviser på VaneTerapeut-uddanelsen.

Berit Mus Christensen
Psykolog, forfatter

Berit yder som selvstændig psykolog terapi og supervision ud fra ACT og Compassion Focused Therapy (CFT). Hun er forfatter til bogen “Med mig selv som redskab” og underviser professionelle i bl.a. omsorgstræthed.

Berit underviser på VaneTerapeut-uddanelsen.

Mia Lichtenstein
Mia Lichtenstein
Psykolog, forsker

Mia er lektor og forskningsleder for telepsykiatrisk center på Syddansk Universitet og selvstændig psykolog. Hun arbejder især med spiseforstyrrelser og trænings-afhængighed og er forfatter til bogen “Besat af træning”.

Mia underviser på VaneTerapeut-uddanelsen.

Krista Bojesen
Psykolog, forfatter

Krista er selvstændig psykolog, underviser og foredragsholder og forfatter til bogen “Skam”. Netop skamfølelsen er central for meget af Kristas formidling og hendes arbejde med angsten for ikke at være god nok.

Krista underviser på VaneTerapeut-uddanelsen.

Lotte Quist
Lotte Quist Michaelsen
Psykolog

Lotte er psykolog, der selv har kæmpet med maden, og arbejder i dag især med spisningens psykologi. Lotte har, med det for øje, startet Akademiet for Fleksibel Sundhed sammen med sin mand, Jørgen Michaelsen.

Lotte underviser på OverspisningsModulet.

Nikolaj Bach
Nikolaj Bach
BSc i medicin

Nikolaj er en knivskarp formidler på fitnessområdet – og alt der hører derunder. Han er kendt for, på ofte humoristisk vis, at udstille misinformation og forfejlet fokus indenfor træning, spisevaner og vægttab.

Nikolaj underviser på Kostvejleder-uddannelsen.

Jonas Germann
PB i ernæring & sundhed

Jonas er kendt for sine Instagram-opslag, der kort og præcist opsummerer evidensen på et område, med henvisning til videnskabelige kilder. Jonas er særligt kyndig indenfor De Officielle Kostråd – både historiske og nuværende.

Jonas underviser på Kostvejleder-uddannelsen.