Madro for de mindste

Anne Elsøe

Udfordringerne kan være mange, når det yngste medlem af familien skal lære at spise rigtig mad og at deltage i et fælles måltid.

I “Madro for de mindste” tager Anne Elsøe forældrene i hånden og gennemgår de forskellige tilgange til overgangskost, samt hvordan de kan finde ud af, hvad de skal vælge og hvornår de skal starte op. Bogen guider også forældrene til hvordan de kan få måltider med børn ved bordet, uden skærme og med masser af madmod.

“Madro for de mindste” er henvendt til forældre med børn i alderen 0-3 år, samt fagpersoner der arbejder med børn i den aldersgruppe. Den er fyldt med praktiske guides og eksempler, som gør det let at få indført mere madro i dagligdagen.

Madro

Anne Gaardmand & Morten Elsøe

Hvordan kan man forebygge madstress og kropshad? Ved at give forældre, de redskaber, deres egne forældre ikke havde.

I 2020 udgav Anne Gaardmand og Morten Elsøe bogen MADRO – en guide til hvordan du giver dine børn et sundt forhold til mad og krop.

Deri får du redskaber til at skåne dine børn for madstress, vække begejstring for grønt, forebygge overspisning og vægtproblemer og – ikke mindst – til at skabe ro ved spisebordet.

Om MADRO-bogen:

Endelig kom den. Bogen der kan give både dig og dine børn gode spisemønstre, fred i sjælen og ro omkring aftenbordet.

– Anne Hjernøe, TV-journalist, foredragsholder og forfatter til bl.a. Ligevægt – Stærk, let og mæt

Slut med forbudt

Morten Svane & Morten Elsøe

Er du træt af at “falde i”?
Slut med forbudt er et opgør med sundhedsdiktaturet: Regler, der bestemmer, hvad du skal spise, hvor hårdt og hvor meget, du skal træne, og hvordan du skal se ud, for at du kan kalde dig sund.

Væbnet med denne bog, kan du slutte fred med din mad og din krop, og leve et liv, hvor det du spiser er en kilde til nydelse i stedet for stress.

I bogen kan du læse, hvorfor sort-hvid-tænkning, rigide regler og fødevareforbud virker modsat hensigten. Læs den, hvis du kæmper med madstress, konstante indre diskussioner om hvad du bør spise og evig dårlig samvittighed, når du igen falder i.